Halotestin is een van de krachtigste anabole androgene steroïden ooit gemaakt met eigenschappen geassocieerd met anabole en androgene activiteit die ver uitstijgt boven het steroïde hormoon testosteron. Hoewel het beide eigenschappen bezit, is zijn werkingswijze echter veel anaboler en komt de androgene activiteit niet overeen met de structurele aard ervan.

Niettemin, inderdaad een krachtige anabole steroïde die door zijn werkingsmechanisme geschikt is voor massieve toename van kracht met eigenschappen die kunnen leiden tot een hardere lichaamsbouw en verhoogde agressie. Om deze reden, is het zijn van die kracht de belangrijkste rol van Halotestin en wordt het meestal aangetroffen bij krachtheffers en andere krachtsporters, maar het wordt ook gebruikt bij competitieve bodybuilding.

Halotestine lijkt ook eigenschappen te bezitten die gunstig zijn voor lipolyse door de oxidatie van vetzuren te beïnvloeden

Kringen kort voor de concurrentie vrij regelmatig. Hoewel de anabole kracht van Halotestin echt geweldig is, wordt het niet vaak gebruikt bij sportschoolratten, het grootste segment van de bevolking dat anabole steroïden gebruikt omdat het nogal hard kan zijn en andere anabole steroïden het gewenste einde kunnen bieden zonder hinderlijke effecten.

Halotestin in het kort

Halotestin is een testosteronderivaat, echter vanwege zijn structurele make-up zal het niet aromatiseren zoals testosteron, omdat het van nature verboden is. Terwijl een testosteronderivaat kunnen veel van de effecten worden vergeleken met meer populaire op DHT gebaseerde steroïden, zowel in termen van voordelen als negatieve actie.

HalotestinHalotestin heeft kenmerken die sterk op erytropoëtine reageren, wat blijkt uit het vermogen om de algehele massa van de rode bloedcellen te verhogen, evenals de productie in het lichaam, grotendeels afgeleid van verhoogde hemoglobinewaarden. Deze eigenschap is grotendeels verantwoordelijk voor de toename in kracht die deze steroïde met zich meebrengt en terwijl veel andere steroïden vergelijkbare werkingsmechanismen hebben, doet Halotestin dit op veel meer uitgesproken wijze.

Halotestine lijkt ook eigenschappen te bezitten die gunstig zijn voor lipolyse door de oxidatie van vetzuren te beïnvloeden; dit effect is echter niet van groot belang. Halotestin is een orale steroïde en zoals de meeste orale steroïdenhet is een 17 alfa-gealkyleerde steroïde.

De 17-aa-wijziging betekent eenvoudigweg dat het Fluoxymesterone hormoon structureel is veranderd op de 17e koolstofpositie om het te laten overleven, zodat het kan worden opgenomen in het bloed na de eerste passage door de lever; zonder de 17-aa structurele verandering zou de steroïde vernietigd worden voordat deze ooit in de bloedstroom terechtkwam.

Door deze structurele verandering kan Fluoxymesterone op de meest efficiënte manier door de beoogde aard presteren; er is echter een nadeel. De meeste 17-aa steroïden zijn giftig voor de lever, sommigen meer dan andere en Halotestin maakt geen uitzondering. Halotestin heeft één van de hoogste niveaus van levertoxiciteit van alle anabole steroïden met zich mee en daarom zou het alleen voor zeer korte perioden en wanneer absoluut noodzakelijk moeten worden gebruikt.

De voordelen van Halotestin

Halotestin zal kracht en sneller verhogen dan de meeste andere anabole steroïden. In veel opzichten kunnen we dit steroïde vergelijken met Winstrol (Stanozolol) in termen van een toename van kracht; niet direct maar op een rotonde; de toename en snelheid van toename is echter veel meer uitgesproken.

Aangezien Halotestin zeer leverkanker is, zullen de meeste atleten de steroïde slechts 4 weken achter elkaar gebruiken, normaal gesproken de 4 weken voorafgaand aan een wedstrijd wanneer ze hun kracht nodig hebben om op zijn absolute hoogtepunt te zijn. Dit is voor alle intense doeleinden het belangrijkste voordeel van deze steroïde en het primaire doel, maar er zijn nog twee voordelen die voor sommigen nuttig kunnen zijn.

Halotestin wordt vaak gebruikt in competitieve bodybuildingkringen de laatste 4 weken voor de wedstrijd om niet te helpen in kracht, maar om een ​​niveau van hardheid tot stand te brengen dat zeer gewenst is. Vergis je niet, deze steroïde zal geen lichaamsbouw worden die een laag vet heeft en deze bedekt tot een gescheurde harde; voor het verhardende effect om aan te tonen dat men al op een zeer laag lichaamsvet moet zijn, zeer laag.

Verder, omdat bodybuilding competitiediëten zo bruut kunnen zijn, vooral de laatste paar weken wordt Halotestin vaak naar binnen gegooid omdat is aangetoond dat het de agressie verhoogt en daardoor de concurrent in staat is zijn training door te drukken als de calorieën erg laag zijn en het energieniveau zijn dieptepunt.

De bijwerkingen van Halotestin

De meeste bijwerkingen die verband houden met Halotestin zullen vergelijkbaar zijn met populaire bijwerkingen van HalotestinDHT-steroïden; dergelijke negatieve effecten kunnen haaruitval en acne omvatten. Omdat de meesten deze steroïde echter slechts gedurende een zeer korte tijd zullen gebruiken, zijn dergelijke bijwerkingen in de meeste gevallen van weinig belang.

Hoewel 4 weken gebruik van Halotestin gebruikelijk is, is slechts 2 weken gebruik helemaal niet ongebruikelijk. Toegegeven, als we voorbij het merk van 4 weken zouden gaan, zou de kans op negatieve bijwerkingen enorm toenemen, maar door het meeste begrip hoe giftig deze steroïde is voor de lever zullen de meest verantwoordelijke gebruikers nooit zo’n pad volgen. Zonder twijfel is levertoxiciteit de primaire zorg met dit steroïde.

Halotestin & Agressie

Hoewel we dit bespraken bij het bespreken van voordelen, zou het ook kunnen worden besproken in termen van een negatief neveneffect, maar dit zou tamelijk onnauwkeurig blijken te zijn. Het is zonder meer een groot voordeel voor velen en een groot probleem voor anderen, het kan beide kanten op zoals we zullen zien.

Er wordt vaak beweerd dat anabole androgene steroïden agressie verhogen en hoewel er enige waarheid is in deze verklaring, is het vaak sterk overdreven. Omdat het hier echter om Halotestin gaat, hebben we een anabole androgene steroïde die de agressie enorm verhoogt.

Agressie op zichzelf is geen slechte zaak, het is geen negatief neveneffect. Verhoogde agressie stelt ons in staat om op een hoger niveau te presteren, denk aan een professionele atleet op het voetbal of honkbalveld, als hij beperkte agressie bezat, zou hij elke keer worden verslagen. Agressie wordt schadelijk wanneer het op een negatieve manier wordt gebruikt. Halotestin, terwijl het de agressie verhoogt, zal het je geest niet chemisch veranderen.

FluoxymesteroneHet zal je persoonlijkheid niet veranderen of je besluitvorming of vrije wil beïnvloeden. Wat u doet en hoe u het doet, is nog steeds aan u en uw verantwoordelijkheid alleen. Maar toch, als je een persoon bent die vatbaar is voor gewelddadig gedrag en uitbarsting en je neemt Halotestin, dan ga je alleen dit asininegedrag vergroten.

Het oude gezegde luidt, de eikel zal een grotere eikel worden; wat betreft het normale en gezonde, hij zal normaal en gezond blijven, maar hij zal nu meer agressie hebben om zich toe te leggen op training en atletische prestaties.

Het zal je persoonlijkheid niet veranderen of je besluitvorming of vrije wil beïnvloeden. Wat u doet en hoe u het doet, is nog steeds aan u en uw verantwoordelijkheid alleen. Maar toch, als je een persoon bent die vatbaar is voor gewelddadig gedrag en uitbarsting en je neemt Halotestin, dan ga je alleen dit asininegedrag vergroten.

Het oude gezegde luidt, de eikel zal een grotere eikel worden; wat betreft het normale en gezonde, hij zal normaal en gezond blijven, maar hij zal nu meer agressie hebben om zich toe te leggen op training en atletische prestaties. Het zal je persoonlijkheid niet veranderen of je besluitvorming of vrije wil beïnvloeden. Wat u doet en hoe u het doet, is nog steeds aan u en uw verantwoordelijkheid alleen.

Maar toch, als je een persoon bent die vatbaar is voor gewelddadig gedrag en uitbarsting en je neemt Halotestin, dan ga je alleen dit asininegedrag vergroten. Het oude gezegde luidt, de eikel zal een grotere eikel worden, wat betreft het normale en gezonde, hij zal normaal en gezond blijven, maar hij zal nu meer agressie hebben om zich toe te leggen op training en atletische prestaties.

Halotestin kuren en doseringen

Het kost niet veel Halotestin om enig voordeel te zien; slechts 10 mg per dag zal de kracht van elk individu enorm verhogen en slechts 20 mg per dag zal de hardheid bieden waar een competitieve bodybuilder voor zal zorgen. Zelfs als 10 mg normaal werkt, zal de meeste 20 mg tot 40 mg per dag maximaal toedienen, waarbij 40 mg per dag de meest voorkomende is.

Degenen die boven dit bedrag gaan, zullen merken dat er niet veel verbetering zal zijn na die dosis; het enige dat sterk zal veranderen, is dat leverenzymen nog meer zullen stijgen.

Afhankelijk van je doelen zijn:

  • 20-40mg per dag uitstekende hoeveelheden om kracht en spiermassa te winnen.

Er is over het algemeen geen toepasselijk doel voor Halotestin buiten de concurrentie om; een power lifter of bodybuilder zal deze steroïde in zijn off-season zelden gebruiken omdat het onnodig zou zijn.

De vuistregel zal altijd 2-4 weken gebruik blijken te zijn en de optimale tijd is voorafgaand aan de voltooiing, inclusief de wedstrijddag. De meesten zullen vinden dat hun Halotestin het beste werkt wanneer het in twee afzonderlijke doses per dag wordt ingenomen, omdat de steroïde een korte halfwaardetijd van ongeveer 9,5 uur heeft.