Anabole steroïden voor vrouwen

Het gebruik van anabole steroïden is voor vrouwen doorgaans een complexere opgave dan voor mannen. Een vrouwenlichaam functioneert op hormonaal gebied nu eenmaal compleet anders dan een mannenlichaam. Dit heeft gevolgen voor de mogelijkheden, toepassingen en keuzes op het gebied van AAS.

Belangrijkste zaken over vrouwen en het gebruik van AAS

Anabole steroïden worden voor het overgrote deel door mannen gebruikt. Hierdoor is er een groot gat anabole steroïden voor vrouwenontstaan, wat betreft de hoeveelheid klinische data die beschikbaar is, tussen vrouwelijke en mannelijke gebruikers van anabole steroïden.

Met andere woorden, er is een stuk minder bekend over het gebruik van anabole steroïden voor vrouwen. Dit is de hoofdreden dat alle informatie in dit stuk simpel en beknopt is. Het is een leidraad om vrouwen die AAS willen gebruiken een degelijk beeld te geven van alle basiszaken.

Vrouwen dienen, zeker als ze voor het eerst AAS gebruiken, nog voorzichtiger te werk te gaan dan mannen. Er zijn, zeker op cosmetisch gebied, gewoon veel meer valkuilen. Om goed te begrijpen wat de mogelijkheden zijn als het gaat om anabole steroïden voor vrouwen zullen we de volgende zaken nader bekijken:

  1. Verschil tussen mannen en vrouwen op hormonaal gebied
  2. Bepalen van je doelen en wat dat betekent voor je keuzes
  3. Een overzicht van geschikte middelen voor vrouwen
  4. Voorbeelden van het opzetten van een kuur voor vrouwen