Anavar voor Vrouwen

Het is vrij bekend onder bodybuild fanaten dat het gebruik van Anavar voor vrouwen (anabole steroïden voor vrouwen) best wel een slecht idee is. De bijwerkingen van de meeste steroïden zijn heftig voor vrouwen. De uitzondering hierop is Anavar. Het gebruik van Anavar is vrij populair onder vrouwen, dat is waarom het in sommige kringen gezien wordt als de “meisjessteroïde”.

Je kunt hier een veilig en effectief alternatief voor Anavar voor vrouwen vinden. Als je een man bent, dan kun je beter naar dit artikel kijken met wat meer opties voor je.

Waarom is Anavar zo populair onder vrouwen?

Er zijn een hoop redenen waarom vrouwen liever Anavar gebruiken dan andere anabole steroïden. De belangrijkste reden is dat het redelijk mild is. De winst aan spiermassa is kleiner, dus dat is ideaal voor vrouwen. Daarnaast zijn de risico’s kleiner, vergeleken met het gebruik van sterkere anabole steroïden, als je een vrouw bent.

Laten we eens een kijkje nemen naar de verschillende voordelen:

Anavar voor Vrouwen

 • Minder spiermassa. Spieren kunnen er prima uitzien bij een vrouw, zolang het niet teveel wordt. Je kan er gezond, fit, slank en sterk door uitzien. Voor sommige vrouwen zijn de subtiele resultaten die ze zien door Anavar steroïden nederland uitstekend. Je kunt dat ook zien op foto’s van voor en na een wedstrijd.
 • Behendigheid behouden. Voor de meeste vrouwelijke atleten is behendigheid een van de belangrijkste eigenschappen in een sport. Je moet snel kunnen bewegen en direct van richting kunnen veranderen. Dat kan alleen niet als je te log bent door al die spiermassa.
 • Uithoudingsvermogen van je spieren. Voor veel vrouwen kan langdurig trainen een probleem zijn. Hun spieren zijn gewoon niet gewend aan de belasting. Anavar kan daar prima bij helpen omdat je spieren er langere belasting door aankunnen. Dat zorgt op zijn beurt weer voor betere trainingen.
 • Cardiovasculair uithoudingsvermogen. Anavar verbeterd je cardiovasculair uithoudingsvermogen en dat is, zeker als je ouder wordt, een voordeel dat goed van pas komt. Dat is ook waarom de American Heart Association aanraadt dat mensen 7 cardiosessies van rond de 30 minuten per week doen.

Cardiovasculair uithoudingsvermogen is het vermogen van je lichaam om zuurstof naar je spieren te transporteren als deze aan het werk zijn. Je longen en je hart moeten aan deze energiebehoefte kunnen voldoen, zodat je niet te snel vermoeid raakt.

Het is een belangrijke eigenschap omdat het je conditie en uithoudingsvermogen verhoogd. Het vermindert stress, wat kan leiden tot serieuzere gezondheidsproblemen. Het verlaagt tevens je cholesterol en je bloeddruk.

 • Onderdrukt eetlust. Veel vrouwen sporten ook om af te vallen en hun vetpercentage te verlagen. Om dit doel te bereiken moet je meer calorieën verbranden dan je consumeert. Op die manier forceer je je lichaam om lichaamsvet te verbranden voor energie.

Het probleem is echter dat veel mensen hier moeite mee hebben omdat ze te maken krijgen met het verlangen naar eten. Dat is waar Anavar je ook mee kan helpen. Het onderdrukt je eetlust, dus je hebt niet constant zin om te eten. Dit maakt het makkelijker om je aan je dieet te houden.

Aan de hand van deze lijst begrijp je misschien beter waarom Anavar zo populair is onder vrouwen. Daarnaast is er ook nog het feit dat de bijwerkingen van Anavar voor vrouwen minder heftig zijn dan bij andere steroïden het geval is.

Hoe gebruik je Anavar

Dit zijn enkele dingen om in gedachte te houden als je Anavar gebruikt:

 • Je kunt ervoor kiezen om Anavar te gebruiken als je een vrouwelijke atleet bent, of als je gewicht wilt verliezen. Het is ook goed om aan een cut kuur toe te voegen als je het vet kwijt wilt raken dat je bent aangekomen tijdens het bouwen van spiermassa.
 • Voor de meeste vrouwen, in het bijzonder beginners, is de correcte dosis Anavar maar 10mg per dag. Als je Anavar voor de eerste keer gebruikt, hou je hoe dan ook aan deze limiet. Voor veel vrouwen is dit een hoeveelheid die voor altijd voldoende zal zijn. Er is geen enkele reden dit te verhogen als je verbeteringen aan je fysiek ziet.
 • Het is best mogelijk dat je hoger kan gaan, maar het is erg belangrijk dat je eerst begint met 10 mg zodat je kan zien hoe je lichaam erop reageert. Als je het gevoel hebt dat het lichamelijk goed gaat, maar de resultaten zijn niet voldoende, dan kun je je dosis Anavar voor vrouwen proberen te verhogen naar 15 mg. Nogmaals, blijf wel naar je lichaam luisteren om te zien hoe je reageert op de Anavar.
 • De bovengrens voor alle vrouwen is 20 mg. Als 10 mg als “veilig” kan worden gezien voor de meeste vrouwen, dan is het risico op virilisatie aanzienlijk groter op 20 mg. Er is geen enkele goeie reden om hoger dan 20 mg te gaan doseren. Zelfs als dit niet voldoende voor je is, dan moet je wellicht gewoon accepteren dat Anavar niet geschikt is voor je.
 • De meest voorkomende Anavar kuur voor vrouwen duurt zo’n 6 weken. Dit is een bewezen, verantwoordelijke periode waarin je Anavar kunt nemen voordat je ermee moet stoppen. Na deze periode van 6 weken, moet je op zijn minst 4 weken stoppen ermee, voordat je weer begint.

De reden dat je moet pauzeren is dat ook Anavar nog steeds effect heeft op je lever. Je moet je lever dus wat rust geven. Daarnaast zal je lichaam gaan wennen aan de Anavar, dus je zult dan meer moeten nemen om dezelfde voordelen en resultaten te zien. Omdat meer nemen niet aan te raden is, zal je je lichaam de kans moeten geven eerst te ontwennen.

 • Sommige vrouwen kiezen ervoor om het hele jaar door Anavar te gebruiken door het 6 weken te gebruiken en daarna 4 weken te stoppen voor ze weer opnieuw beginnen. Als je dit van plan bent dan zouden je rustperioden 8-10 weken moeten zijn, in plaats van slechts 4 weken.

Anavar voor Vrouwen Kopen

Omdat het niet legaal is, kan het lastig zijn om Anavar aan te schaffen. Dat wil zeggen dat je niet heel veel aan consumentenbescherming hoeft te verwachten. Je bent eigenlijk op jezelf aangewezen.

Om te beginnen heb je een betrouwbare Anavar voor vrouwen verkoper nodig. Dat is meteen al een probleem – verkopers van illegale drugs zijn dit vaak niet. Anavar is namelijk niet bepaald een middel dat je gewoon bij de drogist kunt halen.

Je kunt online en op Google zoeken naar een verkoper, maar je gaat er op die manier niet achter komen of een verkoper betrouwbaar is. Ze kunnen je zomaar Anavar van lage kwaliteit verkopen, of het kan zelfs een placebo zijn. Ze kunnen ook je geld incasseren en je nooit wat opsturen. Dit zijn niet eens de worst case scenario’s. Ze kunnen je ook vervuilde of giftige Anavar pillen verkopen waar je ziek van kunt worden. Dat zijn risico’s die je moet accepteren als je online Anavar besteld.

Het vinden van een goede plek om Anavar te kopen kan dus een probleem zijn. Wat je het beste kan doen is een vriendin raadplegen die al een langere tijd besteld bij een goede, betrouwbare leverancier. Deze persoon kan je vertellen of ze ooit bijwerkingen heeft gehad en of de Anavar daadwerkelijk werkt voor haar. Ook de prijs kan erg hoog zijn, aangezien het een verboden middel is.

Waarom Is Anavar een Slecht Idee?

Vergeleken met andere anabole steroïden is Anavar een betere optie. Maar de beste optie is om helemaal niks te gebruiken.

Het is illegaal, dus je kunt gepakt of geschorst worden als je Anavar voor sport gerelateerde doeleinden gebruikt. Je kunt zelfs gearresteerd worden. Het is ook mogelijk dat je verkeerd spul haalt dat echt schadelijk is voor je gezondheid. Daarnaast is het ook nog eens duur.

Ondanks het verlaagde risico is er nog steeds een risico op bijwerkingen. Het blijft nou eenmaal zo dat mensen verschillend reageren op medicatie. Wat voor de meeste mensen veilig is, kan voor jou een risico vormen. Dus zelfs als je een “veilige” dosis Anavar neemt, kan dit onveilig zijn. Het is niet moeilijk om teveel of te lang Anavar te nemen.

Als dat gebeurt, dan is dat slecht voor je lever en dan kunnen je cholesterolwaarden stijgen. Daarnaast kun je virilisatiebijwerkingen zien waardoor je er mannelijker uit gaat zien.

De bijwerkingen van Anavar kunnen het volgende omvatten:

 • Mannelijke kaalheid. Dit kan ervoor zorgen dat je haren verliest aan de voorkant of zijkant van je hoofd, iets dat je normaal ziet bij oudere mannen.
 • Groei van lichaamshaar. Er kan haar gaan groeien op plekken waar je dit normaal alleen bij mannen ziet. Je kunt denken aan een lichte snor of baard en de haren op je armen en benen kunnen prominenter zichtbaar worden.
 • Een diepere stem. Je stem wordt zwaarder en je gaat als een man klinken. Stel je voor dat je de stem van Darth Vader krijgt!
 • Vergrote clitoris. Dit kan tot het formaat van een kleine penis gaan.
 • Gezichtsstructuur verandert. Dit kan voorkomen als je zeer langdurig Anavar gebruikt. Je voorhoofd en je kaken kunnen subtiel veranderen waardoor je meer op een man lijkt.

gebruik van Anavar

Wat is het Alternatief voor Anavar?

Het gebruik van Anavar is dus gevaarlijk en illegaal. Ook het kopen ervan brengt risico’s met zich mee. Zou het niet geweldig zijn als vrouwen gebruik konden maken van alle voordelen van Anavar zonder de problemen en bijwerkingen die erbij komen kijken? Dat is helemaal geen hypothetische situatie, want dat alternatief voor vrouwen is er wel degelijk.

Het veilige alternatief voor Anavar heet Anvarol, een product dat wordt gemaakt door Crazy Bulk. Dit is een bekende leverancier van supplementen die de beste legale alternatieven produceert voor illegale anabole steroïden.

Anvarol bevat natuurlijke ingrediënten waardoor je geen last hebt van de bijwerkingen die Anavar met zich meebrengt. Het is niet schadelijk voor je lever of je cholesterolwaarden. Je hebt hierbij geen last van hoofdpijn of acne. Je gaat ook geen last krijgen van misselijkheid of overgeven. Daarnaast zul je geen hinder ondervinden van een wisselend humeur, angst of depressie.

Op deze manier kun je genieten van de voordelen van Anavar, zonder enig risico te lopen.

 • Je kunt het gebruiken als hulpmiddel bij het verlagen van je lichaamsvet. Hierdoor kun je op een degelijke manier gewicht verliezen.
 • Je kunt het ook gebruiken bij een cut kuur, om de spiermassa te behouden terwijl je vet verliest met krachttraining.
 • Het kan helpen met je energie te verhogen, waardoor je genoeg energie hebt om niet alleen goed te trainen, maar ook voor dagelijkse bezigheden.

Om Anvarol te kunnen gebruiken, heb je geen gecompliceerd schema nodig dat je moet volgen. Het enige dat je hoeft te doen is dagelijks 3 tabletten nemen. Op de dagen dat je traint kun je de tabletten 15 minuten na je training met water innemen. Voor optimale resultaten is het raadzaam om dit minimaal 2 maanden te nemen.

Na 2 maanden moet je een pauze inlassen, omdat je lichaam mogelijk gewend is geraakt aan de Anvarol. Dat houdt in dat je vooruitgang mogelijk zal stagneren. Je kunt dit oplossen door 10-11 dagen ermee te stoppen. Hierdoor begin je weer met een schone lei en kun je weer herbeginnen met je Anvarol kuur.

Als je echt op zoek bent naar de beste resultaten dan kun je het combineren met andere supplementen van Crazy Bulk. Gebruik het in combinatie met Trenorol, Clenbutrol en Winsol. Zoals je ziet heeft Crazy Bulk ervoor gezorgd dat je het precies zoals Anavar voor vrouwen kunt gebruiken. Je kunt het dus ook nog combineren, net zoals bij anabole steroïden.

Het gebruik van Anavar is misschien minder gevaarlijk, maar het is nog steeds gevaarlijk. Het veiligst is om Anvarol in de plaats te nemen. Met Anvarol geniet je van alle voordelen, zonder de bijwerkingen. Het is legaal, betaalbaar en veilig. Wat kun je nog meer wensen?