Leer hoe u 24 uur per dag krachtig en actief kunt zijn. Dit zal je helpen slagen in veel aspecten van je leven, dankzij het feit dat je veel meer kunt doen dan anderen. Bedenk of je meer kansen wilt hebben en niet afhankelijk wilt zijn van de grillen van je lichaam? Ontdoe je van de beperkingen en je zult genieten van de “onverklaarbare” prestaties en ongelooflijke persoonlijke prestaties!


Modafinil in Nederland is noodzakelijk wanneer de leefsituatie de hoogste concentratie en aandacht vereist voor meer dan een normale actieve dag. Het houdt je een dag en meer in een staat van hoogste energie, helpt alles om je heen te beheersen en enorm zelfvertrouwen te hebben doordat je de situatie echt kunt beheersen wanneer anderen van uitputting vallen.

Modafinil helpt veel mensen in situaties waarin het nodig is om in de beste vorm en uitstekende toon te zijn om hun volledige potentieel te gebruiken om hun doelen te bereiken. Helpt bij het vermoeien van sporttraining! in staat om het fysieke uithoudingsvermogen te verhogen en vermoeidheid van het lichaam te verminderen. In dit opzicht is het aantal gevallen waarin atleten het gebruik van modafinil bij internationale wedstrijden begonnen te belasten toegenomen. Momenteel wordt Provigil (Modafinil) door het World Anti-Doping Agency opgenomen in de lijst met geneesmiddelen die atleten niet kunnen gebruiken ter voorbereiding op wedstrijden, tijdens het trainingsproces en direct tijdens toernooien. Dit is een krachtig stimulerend middel dat geheugen, intelligentie en andere mentale parameters verbetert. Het verlicht effectief vermoeidheid en herstelt de cognitieve functies van de hersenen.

Modafinil in Nederland is een van de beste hulpmiddelen voor het stimuleren van mentale activiteit, het verminderen van de behoefte aan slaap en het behandelen van depressie. Een zeer belangrijke positieve zaak is de afwezigheid van dergelijke bijwerkingen zoals: verslaving, overexcitement en verminderd verantwoordelijkheidsgevoel.
Voor beoefenaars van polyfasische slaap, terwijl het beheersen van lucide dromen, helpt het gebruik van Modafinil om een ​​duidelijk schema van gecontroleerde slaap te bereiken. Dit is te wijten aan strikt gereguleerde tijd van zijn actie (afhankelijk van de dosering)
Merknamen Modafinil: Modawake, Provigil, Artvigil.

Klinische studies over de veiligheid van gebruik.

De veiligheid en farmacodynamiek van modafinil zijn gekarakteriseerd in verschillende onderzoeken die buiten de Verenigde Staten zijn uitgevoerd. In de loop van deze onderzoeken werd modafinil in hoeveelheden tot 4500 mg oraal ingenomen zonder significante klinische bijwerkingen. De studies rapporteerden geen statistisch of klinisch significante hemodynamische veranderingen in de hartslag of bloeddruk bij patiënten of gezonde vrijwilligers op wie modafinil-testdoseringen werden gebruikt.

 

Modafinil wordt geadverteerd in Hollywood-films

Dosering: Als u alleen vermoeidheid wilt verlichten, dan zal een enkele inname van 100 mg u helpen. Om de “strijd bereidheid” voor de hele dag te behouden – 100 mg in de ochtend en 100 mg tijdens de lunch. Als u ’s nachts krachtig wilt blijven, voeg dan’ s avonds nog een dosis van 100 mg toe (met andere woorden 100 mg om de 8 uur)

Veiligheid van gebruik van Modafinil:

De veiligheid en farmacodynamiek van modafinil zijn gekarakteriseerd in verschillende onderzoeken die buiten de VS zijn uitgevoerd. Tijdens deze onderzoeken werd modafinil oraal (oraal) ingenomen in hoeveelheden tot 4500 mg zonder significante klinische bijwerkingen (Frans, J. Aviation, Space and Environment, Medicine, mei 1991, 432). Evenzo vermelden studies geen statistisch of klinisch significante hemodynamische veranderingen in de hartfrequentie of bloeddruk bij patiënten of gezonde vrijwilligers aan wie modafinil-testdoseringen zijn gegeven.